Видавали за елітний алкоголь: на Тернопільщині засудили організаторів підпільної гуральні

16.06.2021 13:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Тернопільщині засудили трьох чоловіків, які займалися виготовленням фальсифікованої горілки та коньяку.

Як повідомляє ДФС у Тернопільській області, під час обшуків вилучено більш як 2 тисячі літрів водно-спиртової суміші, яку видавали за елітний алкоголь відомих брендів. Також було вилучено обладнання для змішування, очищення та перекачування купажу спиртосуміші, обладнання та витратні матеріали для упакування контрафактної продукції, порожню тару. Після завершення розслідування справу передали в суд.

Відтак, організатор підпільної гуральні засудили до позбавлення волі строком на 5 років. При цьому його звільнено від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном 3 роки. Також він повинен буде сплатити штраф у розмірі 136 тисяч гривень. Інших двох учасників засуджено до позбавлення волі строком на 4 роки зі звільненням від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк терміном 3 роки. , а також вони повинні будуть сплатити штраф у розмірі 85 тис. грн кожен.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі