У Тернополі оперативники затримали автокрадіїв

Опубліковано:
16 Червня, 2021

Автомобіль марки «Мазда», залишений власником  біля під‘їзду будинку в Тернополі, зник в ніч на 12 червня. Причетними до викрадення виявилися троє осіб. Зловмисників затримано.

Під час затримання за кермом краденого авто перебував організатор злочинної групи, в салоні –  один із спільників. Третій зі зловмисників пересувався на іншому транспортному засобі, таким чином супроводжуючи крадену іномарку. 

“До злочину причетні 48-річний  раніше неодноразово судимий житель Тернополя, котрий організував злочинну групу, та двоє мешканців Київщини.

Злочинну діяльність автовикрадачів оперативники документували тривалий час. Зловмисники обґрунтовано  підозрюються  у вчиненні інших злочинів, пов’язаних з крадіжками автомобілів, – каже начальник сектору із розкриття незаконних заволодінь транспортними засобами управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Стельмащук.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало великої матеріальної шкоди) Кримінального кодексу.

Усім учасникам  злочинної групи вже оголошено підозру та обрано  запобіжний захід. Двоє з підозрюваних  перебуватимуть під вартою, третій – під цілодобовим домашнім арештом. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: