Житель Тернопільщини облаштував у помешканні конопляну ферму

Опубліковано:
15 Червня, 2021

Ферму з вирощування коноплі, а також подрібнену і пофасовану речовину зеленого кольору виявили та вилучили під час санкціонованого обшуку в місцевого жителя працівники Чортківського районного відділу поліції. 

“У поліцію надійшла оперативна інформація про те, що житель міста в приватному будинку може зберігати вогнепальну зброю. Правоохоронці під процесуальним керівництвом Чортківської окружної прокуратури провели обшуки у помешканні підозрюваного. У ході перевірок оперативники виявили предмет, схожий на вогнепальну зброю, а в господарському приміщенні, біля будинку, облаштовану міні-ферму. Там чоловік вирощував коноплю.

В автомобілі підозрюваного знайшли 30 поліетиленових пакетів різного розміру та 5 паперових згортків із речовиною, схожою на коноплю, а також таблетки та шприци з невідомою рідиною. В гаражі чортківчанин заховав майже кілограм порошкоподібної зеленої речовини”, – розповідає начальник райвідділу поліції Анатолій Мельник.

Вилучене правоохоронці направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр і лише після заключень фахівців, жителю Чорткова працівники поліції зможуть оголосити підозру.

Чортківчанину інкримінують ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: