Сім’я учасника АТО з Тернопільщини отримає житло

Опубліковано:
15 Червня, 2021

На Тернопільщині триває реалізація програми кредитування  молодіжного  житлового  будівництва, яка надає можливість отримати власне житло для молодих сімей та одиноких молодих громадян регіону. На забезпечення житлом учасників АТО, а також на забезпечення житлом їх сімей буде виділено не менше 50 відсотків кредитних ресурсів програми, передбачених обласним бюджетом на поточний рік.

Відтак покращити житлові умови змогла  ще одна молода багатодітна сім’я учасника АТО з Тернопільського району. Регіональним управлінням Держмолодьжитла завершується оформлення для сім’ї Петра Пащака пільгового довготермінового житлового кредиту на суму 734,5 тисяч гривень за кошти обласного бюджету для придбання квартири у новозбудованому багатоквартирному житловому будинку по вул. С. Стадникової у м. Тернопіль.

Загалом за умовами обласних програм з 1999 року надано 63 пільгових житлових кредитів на які з обласного бюджету профінансовано 9 мільйонів 488 тисяч гривень. У 2021 році для житлового кредитування обласним бюджетом передбачено понад 1,5 мільйонів гривень і за результатами його виконання ця сума може бути збільшена.

Усі, хто бажає  покращити якість проживання,  звертатись до Тернопільського регіонального управління Держмолодьжитла. Також молоді сім’ї, одинокі молоді громадяни, педагогічні працівники, учасники АТО/ООС, внутрішньо переміщені особи можуть отримати інформацію з питань кредитування будівництва (придбання) житла відповідно до умов інших місцевих та державних житлових програм.

Додаткову інформацію розміщено на сайті http://tr.molod-kredit.gov.ua, консультації надаються з понеділка по п’ятницю із 9.30 до 13.00 та із 13.45 до 16.15 за телефоном 43-09-78 та за адресою – м. Тернопіль, вул. Грушевського, буд.8, кабінети 444 та 445.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: