Голова ОДА підписав Меморандум з губернатором провінції Чанаккале

Опубліковано:
15 Червня, 2021

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш під час офіційної поїздки до Туреччини зустрівся з губернатором провінції Чанаккале Ілхамі Акташем.

«Хочу висловити підтримку і подяку турецькій стороні за те, що  напрями розвитку наших країн збігаються. Туреччина активно підтримує Україну. На сьогодні в Тернопільській області працює два підприємства з турецькими інвестиціями. А також компанія Onur Group взяла участь у президентському проєкті «Велике будівництво», у рамках якого здійснюється будівництво дороги міжнародного значення. Автошлях стане найбільшим в Україні, який отримає назву Дорога Єдності», – зазначив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

 

Відтак, у рамках зустрічі, голова Тернопільської ОДА презентував потенціал Тернопільської області. Сторони підтвердили свої прагнення щодо подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва, поліпшення добробуту українського і турецького народів, зміцнення стабільності та підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у торговельній, науково-технічній і культурній сферах між Тернопільською обласною державною адміністрацією (Україна) та Адміністрацією провінції Чанаккале (Турецька Республіка).

У статтях підписаного Меморандуму пропонується розвивати ефективне співробітництво в галузях економіки, сільського господарства, транспорту, торгівлі, освіти, науки, охорони здоров’я, туризму, спорту, культури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: