Чоловік зі Зборова зламав рідній бабусі 5 ребер і ключицю

Опубліковано:
13 Червня, 2021
Чоловік зі Зборова жорстоко побив свою бабусю за те, що вона відмовилася дати йому гроші зі своєї пенсії.

Онук бабусі раніше вже був судимий. Цього разу Зборівський суд виніс вирок – один рік іспитового строку. Рішення прийняли зважаючи на палкі запевнення виправитись і допомагати старенькій, пише Тижневик “Номер один”.

Словами не передати страждання немічної пенсіонерки: поки була молодшою та повною сили, як могла, вона тішила й пестила онука, економила на собі, щоби на скромну зарплату, а згодом – пенсію купити малому цукерки, іграшки, модний мобільний телефон. Однак хлопцеві все було мало, і він вимагав усе більше. Зрештою, саме через заздрість він став на кримінальну стежку, а згодом потрапив за ґрати.

Відбувши покарання, повернувся додому, точніше, до старенької бабці. Однак чолов’яга й не думав виправлятись, а просто тероризував стареньку, відбираючи в неї чи не всю пенсію. От і в середині січня ц.р. почав вимагати у бабці гроші. Пенсіонерка не стерпіла й категорично відмовила, зауваживши: «Я все життя тяжко працювала, щоби на схилі літ мати копійчину. Тобі потрібні гроші? От піди і зароби!»

У відповідь розлючений онук почав обзивати стареньку, а потім щосили вдарив кулачищем у живіт, одним махом зламавши п’ять ребер. Коли бабуся зігнулася від болю, продовжував бити у груди, по плечах. Відтак ще й зламав їй ключицю. Не відомо, чим би закінчилось жахливе побиття, якби на крики не прибігли сусіди. Вони й викликали карету швидкої допомоги та поліцію.

За фактом умисного заподіяння тілесного ушкодження середньої тяжкості (ст. 122 КК України) правоохоронці порушили кримінальне провадження.

У суді молодик повністю визнав свою провину та обіцяв виправитись і допомагати бабці. Тим більше, що тепер старенькій не під силу навіть проста хатня робота. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив бабцю, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: