На Борщівщині судили багатодітну матір

Опубліковано:
13 Червня, 2021
У селі Устя Борщівського району жінка не пустила додому свого чоловіка. Через цей інцидент вона постала перед судом.

Як стало відомо, ще у квітні, будучи вдома, жінка вчинила відносно свого чоловіка домашнє насильство, що полягало в обмеженні доступу до спільного житла, не впустила чоловіка у спільний будинок, пише «Звістка».

Свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення матір 6-ти дітей визнала. Також суду пояснила, що напередодні через неправомірні дії чоловіка, йому винесли заборонний припис терміном на 10 діб про заборону спілкуватися з нею.

Весь цей час він проживав окремо, вони не спілкувався. Коли, 02.04.2021 року повернувся додому, була ображена на його поведінку, тому і не впустила до помешкання. На даний час проживають разом.

Потерпілий повідомив, що 2.04.2021 року дружина не впустила його до спільного помешкання, ключі надати відмовилась. Тому змушений був викликати поліцію, і тільки після цього жінка змушена була виконати його вимогу та надати доступ до житла.

Жінку оштрафували на 170 грн та звільнили від сплати судового збору.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: