6 речей, через які чоловік миттєво втрачає інтерес до жінки

Опубліковано:
11 Червня, 2021

Якщо вам не вистачає поваги до самої себе, це здатне з часом відвернути навіть того, хто вважає вас чарівною. Чоловіки люблять і поважають жінок, які люблять і поважають самі себе.

Багато жінок картають себе за те, що колись в минулому, самі того не усвідомлюючи, відштовхнули від себе чоловіків, яких дуже любили.

Хоча всі ми зустрічаємо свої «другі половинки» в належний час і належному місці, і всі невдалі стосунки підводять нас до цього моменту, нам все-таки варто навчитися прощати самих себе і свідомо практикувати поведінку, здатну створити у вашому житті силу, що притягує в нього правильних чоловіків – чоловіків, здатних зацікавитися нами такими, якими ми є насправді.

Отже, ось шість речей, за допомогою яких ми, самі того не усвідомлюючи, змушуємо чоловіків втрачати до нас інтерес. Мабуть, найцікавіше пункти під номером два і шість, над ними варто попрацювати нам усім.

Так що дочитайте цю статтю до кінця, щоб дізнатися, як виховати в собі саме те тяжіння, яке одного разу приверне в ваше життя людину, здатну доповнити його так само, як половинка єдиного цілого.

1. Вам бракує самоповаги.

Чоловіки сприймають це на підсвідомому рівні, і найчастіше це відбувається тоді, коли ви даєте їм зрозуміти, що настільки сильно хочете їх дістати, що у вас зовсім немає меж особистого простору, і ви готові стерпіти практично що завгодно.

Саме тому варто завжди і в будь-яких обставинах довіряти своїй жіночій інтуїції.

І якщо дійсно здається, ніби хтось звертається з вами абсолютно неналежним чином або, скажімо, бреше прямо в очі, ви повинні вміти провести межу і відстояти свої інтереси. Якщо ви знаєте, що щось істинне, то не повинні вдавати, ніби це брехня. Навіть якщо чоловік, який переконує вас в зворотному, гарний, немов бог, і ви будете танути від однієї його посмішки.

Коли ми вважаємо себе не особливо красивими і розумними, або, скажімо, коли в нашому оточенні не так багато потенційних партнерів, найчастіше ми брешемо самі собі, кажучи щось на кшталт:

«Якщо чесно, він дуже навіть хороший», або «так він просто ідеальний, не впусти його».

І ми говоримо собі це навіть в тому випадку, коли він ставиться до нас далеко не так, як ми того заслуговуємо. Ми задовольняємося малим, тому що вважаємо, що не гідні більшого.

Так що, коли ви розумієте, що у ваших стосунках є щось таке, що виходить за межі того, що ви вважаєте допустимим, варто поговорити про це з вашим чоловіком і встановити чіткі межі – з любов’ю до самої себе і вашого партнера. Повірте, якщо він дійсно вас любить, то це не тільки не охолодить його почуттів, а й посприяє їх зміцненню.

Чоловіки люблять і поважають жінок, які люблять і поважають самі себе.

А якщо ви ще й доповнюєте це щирим, безкорисливим коханням, це здатне завести кого завгодно. Так що ви повинні відстоювати свої кордони, знати, де вони пролягають, і говорити про них, якщо чоловік починає ставати кимось більше, ніж просто знайомим.

Ну а якщо чоловік бачить, що вам дійсно бракує поваги до самої себе… це здатне відвернути від вас навіть того, хто вважає вас чарівною.

2. Ви проектуєте на нього власний негатив.

Друга річ, яка змушує чоловіків втрачати до вас інтерес – це проектування на нього власного негативу і недоліків.

Якщо ви не вважаєте за необхідне витрачати час на те , щоб зрозуміти свої почуття і емоції і усвідомити, що є причиною деяких з них, це може привести до того, що ви почнете проектувати свій внутрішній негатив і недоліки на кожного нового чоловіка у вашому житті. І це безперечно заважає як вам розгледіти його сьогодення, так і йому зрозуміти, подобається він вам чи ні.

Він не відчуває, що може відкритися в повній мірі, адже ви з самого початку дивитеся на нього упереджено.

3. У вас є незцілені емоційні травми, отримані в минулих стосунках.

Як і в попередньому пункті, ви проектуєте на чоловіка власний внутрішній негатив, але в цьому випадку цей негатив викликаний емоційними травмами, отриманими вами в минулих відносинах – травмами, які ви так і не залікували до кінця, з яким так і не примирилися.

Ці проекції можуть бути настільки сильними, що навіть коли наміри чоловіка цілком щирі, ви все одно бачите в них лише брехню і підступність, зводячи навколо себе стіни, складені з підозрілості і страху.

Ви не бачите його таким, який він насправді, тому що не здатні вирватися з полону минулого життєвого досвіду, перетворивши неприємності в життєві уроки.

І в результаті він неминуче втрачає інтерес, так як відчуває , що в битві за вас йому не перемогти ваше минуле. Що ви навіть не помічаєте його справжнього, бачачи в ньому щось негативне і неприємне, колись те, що трапилося з вами.

Коли у вас щось не ладиться, ви починаєте бачити в оточуючих людях мерзотників і негідників, які тільки і мріють використовувати вас в якихось своїх цілях.

і … вам адже самим це не дуже-то приємно, хіба не так?

4. Ви звинувачуєте інших у всіх ваших бідах.

Четверта річ, здатна змусити чоловіка втратити інтерес – це ваша схильність звинувачувати інших людей у ​​власних бідах і проблемах.

Якщо ви зловили себе на тому , що регулярно говорите чоловікам про те, що вони нібито «псують вам настрій», навіть не спромігшись спершу розібратися в тому, що саме викликає ваші негативні почуття, і чи дійсно вони в цьому винні, повірте, це дуже погано.

І замість того, щоб звинувачувати чоловіка в тому, що він псує вам життя, ви могли б проявити емпатію і сказати собі щось на зразок:

«Чи справді він хотів псувати мені настрій, або це я сама надала таке значення його словами або вчинками? »

«Чи не бачу я його поведінку в негативному світлі через чогось, що сталося зі мною в минулому?»

«Може, мені варто спершу розібратися у власних почуттях, а потім донести їх до нього більш м’яким і люблячим способом замість того, щоб відразу переходити до звинувачень?»

Коли в будь-якій ситуації ви починаєте звинувачувати оточуючих у всіх своїх бідах, чоловік починає підсвідомо розуміти, що рано чи пізно справа дійде і до нього, і що в цій битві йому не перемогти.

Так що, якщо він помітить, що ви звинувачуєте в своєму поганому настрої кого завгодно, але тільки не саму себе, це може привести до того, що з часом він повністю втратить до вас інтерес.

5. Ви його не поважаєте.

Якщо чоловік зауважує, що ви постійно піднімаєте на сміх його принципи і переконання, що ви дозволяєте собі вичитувати його на людях, природно, що з часом у нього пропаде бажання не тільки будувати з вами стосунки, але і взагалі мати з вами справу.

Саме тому завжди варто придивлятися до того, як і в якій манері ви спілкуєтеся з чоловіком.

Якщо якісь його принципи і переконання здаються вам дивними і незвичайними, проявіть до них інтерес і спробуйте розібратися в тому, як і чому вони у нього з’явилися – повірте, це буде куди розумніше, ніж сміятися над тим, чого ви не розумієте і не поділяєте. Коли ви проявляєте інтерес до особистості чоловіка, він починає відкриватися і розповідати про сокровенне, а коли ви над ним смієтеся, він відсторонюється і втрачає до вас інтерес.

6. Ви не любите себе так, як того заслуговуєте.

Любов до себе – ось справжній ключ до щасливого життя. І якщо чоловік відчуває, що вам бракує любові до самих себе, і ви навіть не намагаєтеся якось це виправити, він цілком може вважати, що зовсім не зобов’язаний змушувати вас це робити, і вже тим більше домагатися від вас любові до себе.

Перш за все варто відшукати в самій собі готовність любити, цінувати і поважати себе такими, якими ви є. Ви повинні бути готові до цього – адже якщо ви не любите самі себе, ви не можете по-справжньому любити когось ще.

Ви повинні бути готові любити себе так, щоб це було помітно з боку.

І якщо ви будете любити себе, це неминуче призведе до того, що ви перестанете звинувачувати чоловіків в своїх невдачах, проектувати на них власний негатив чи мимоволі відштовхувати їх від себе, і це суттєво покращить ваші стосунки.

Ми повинні самі відповідати за свої емоції і розуміти, що відбувається всередині нас, тому що гармонійні і повноцінні відносини можливі лише тоді, коли це роблять обидві сторони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: