Тернопільщина: 100 дітей поїхали на відпочинок у літній табір «Лісовий»

Опубліковано:
11 Червня, 2021

У Тернополі відправили дітей пільгових категорій на оздоровлення. Відтак впродовж 21 дня сотню дітей відпочиватимуть у таборі «Лісовий». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає директор оздоровчого комплексу «Лісовий» Іван Кіндрат, кожного року у таборі відпочивають діти.

«У кожному будиночку є все необхідне, аби дітям там було зручно і комфортно. А ми докладемо максимум зусиль, щоб діти чудово провели час, знайшли нових друзів, відпочили, отримали позитивні враження, і наступного літа знову захотіли приїхати до нас», – зазначив директор оздоровчого комплексу «Лісовий» Іван Кіндрат.

Заклад готовий прийняти протягом цього літа близько тисячі дітей. Крім оздоровчого табору «Лісовий», дітей прийматимуть ще три заклади – «Лісова пісня», «Барвінок» та «Збруч». Цього

Заплановано, що цьогоріч на оздоровлення відправлять більше як 30 тисяч дітей серед яких: діти-сироти, діти, які позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти воїнів АТО, а також обдаровані.

Додамо, що напередодні усі заклади., які прийматимуть дітей на відпочинок та оздоровлення цього сезону, пройшли перевірки щодо дотримання санітарних та інших вимог.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оздоровлення, #пільговики, #табір, #табори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: