Відійшов у вічність священник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Іван Якимів. Серце священнослужителя перестало битися на 57 році життя.

«Архиєпископ Василій, єпископ-помічник Теодор, працівники курії архиєпархії, духовенство Тернопільсько-Зборівської архиєпархії висловлюють щирі співчуття родині покійного. Нехай Всемилостивий Господь прийме душу о. Івана до Небесної Оселі, де всі святі і праведні спочивають», – зазначають у пресслужбі архиєпархії.

Сьогодні, 11 червня, у храмі с. Підгороднє, о 19.00, митрополит Василій Семенюк здійснить Чин ієрейського Парастасу. Завтра, об 11.00, – заупокійна Свята Літургія та Чину ієрейського Похорону.

Додамо, що народився о. Іван Якимів у с. Підгороднє. Він навчався у Львівській духовній семінарії під час підпілля УГКЦ, був рукоположений у священничий сан владикою Юліаном Вороновським Відтак, у різні часи виконував уряд пароха храмів УГКЦ с. Пронятин, с. Підгороднє (Тернопільський район) та храму св. Миколая Чудотворця на території Тернопільської обласної клінічної психоневрологічної лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #о. Іван Якимів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: