У Тернополі впродовж вихідних працюватиме Центр масової вакцинації

11.06.2021 14:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі впродовж вихідних працюватиме Центр масової вакцинації від COVID-19. Імунізуватимуть людей вакциною CoronaVac/Sinovac. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Знаходиться Центр масової вакцинації у кінотеатрі Довженка на Злуки, 45. Працюватиме він у суботу та неділю з 09:00 год до 16:00 год.

Відтак, щоб отримати першу дозу вакцини від коронавірусу у центрі масової вакцинації, необхідно попередньо записатися на вакцинацію через додаток «Дія» чи контакт-центр МОЗ, або звернутись до свого сімейного лікаря. Для підтвердження особи прийти на вакцинацію потрібно з паспортом або ідентифікаційним кодом.

Додамо, що тернополяни, котрі отримали першу дозу вакцини CoronaVac/Sinovac Biotech у Центрі масової вакцинації, другу дозу отримають у тому ж центрі. Для проведення другого щеплення громадяни будуть запрошені телефонним дзвінком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі