«Опілля» підтримало товариську гру «Вставай Сонце» з юними футболістами

Опубліковано:
11 Червня, 2021

Вперше після вимушеної карантинної перерви футбольна команда творчих людей Тернопільщини «Вставай Сонце» зустрілася із суперниками у товариській грі. У понеділок, 7 червня, зіркові гості позмагалися з ФК старшої групи вихованців соціально-спортивної школи фонду «Реал Мадрид». Офіційним спонсором команди тернопільського шоубізнесу «Вставай Сонце» традиційно виступила корпорація «Опілля».

Дружня зустріч відбулася на стадіоні у Великих Гаях неподалік Тернополя в рамках святкового футбольного і баскетбольного турніру між командами соціально-спортивних шкіл Фонду Реал Мадрид Тернопільщини та Хмельниччини під назвою «Пишаюся тобою!».

null

За словами гравця ФК «Вставай Сонце», шоумена та ведучого Сергія Фалендиша, команди зіграли два тайми по п’ятнадцять хвилин і завершили гру з рахунком 0:0. Спортивний поєдинок запам’ятався співакам, радіоведучим, шоуменам і підростаючим футболістам щирими емоціями та неповторною атмосферою.

null

Команда «Вставай Сонце» щиро вдячна «Опіллю» за нову футбольну форму, підтримку у товариських зустрічах, а також сприяння у розвитку спорту на Тернопільщині.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Вставай Сонце», #Корпорація «Опілля», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: