Як знаходити співробітників швидше: 5 лайфхаків

10.06.2021 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Пошук потрібних людей до команди — ціле мистецтво, яке потребує від HR-спеціаліста неабияких сил. За допомогою деяких інструментів процес пошуку можна спростити. Перша онлайн-платформа з пошуку роботи в Україні robota.ua розповідає, що це за інструменти. 

Використовуйте всі можливості бази резюме

На robota.ua — найбільша база резюме в Україні: в ній розміщено майже 3,5 млн резюме. CV пошукачів там можна не лише переглядати, а й фільтрувати за рівнем посади, віком та бажаною зарплатою. Відслідковувати активність кандидатів за рубриками та видом зайнятості. 

Давайте зворотній зв'язок кандидатам 

Зворотній зв'язок від рекрутера дуже важливий для пошукачів. На це вказали понад 90% респондентів опитувань, які ми проводили. До того ж на robota.ua робити це легко. Наприклад, запросити кандидата на співбесіду чи відмовити йому можна у чаті на сайті, без дзвінка чи листа на e-mail. Або ж налаштувати автоматичну відповідь усім. 

null

Розвивайте бренд роботодавця 

За результатами опитувань robota.ua, 89% пошукачів значно більше довіряють компанії, якщо інформація про неї міститься на job-сайтах. Виокремити сторінку компанії серед інших можна за допомогою брендованих ілюстрацій, фотографій та відео, анімації або цікавого тексту. Чим більше інформації, тим вищий рівень довіри до вашого бренду роботодавця. 

Тримайте руку “на пульсі” ринку праці

Перевіряйте актуальний рівень заробітної плати та активність кандидатів за містами, регіонами та професіями. Так ви завжди будете знати, чого хочуть кандидати. Моніторити ринок праці можна за допомогою інструменту ПрозораРобота. Він безкоштовний та доступний для кожного користувача robota.ua 24/7. 

null

Користуйтесь бонусами та знижками 

Заощадити й водночас отримати більше допоможуть акційні пропозиції. Наприклад, robota.ua щоквартально проводить акції та надає знижки роботодавцям. А ще в рамках програми підтримки бізнесу ми щомісяця автоматично нараховуємо кожній компанії 1 безкоштовну вакансію та 10 відкриттів контактів у базі резюме. 

Сучасні інструменти допоможуть роботодавцям знаходити кандидатів швидше та значно простіше. А robota.ua, як лідер ринку праці, надасть для цього всі можливості!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі