На Гаївському мості вклали нижній шар покриття

09.06.2021 09:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Оксана Горобець

У Тернополі розпочали асфальтувати Гаївський міст. Працівники вкладають перший 12-ти сантиметровий шар покриття.

Комунальники влаштовували нижній шар дорожнього покриття, в напрямку об’їзної. Це майже 300 метрів дороги.

«Ще вчора на мості завершили нанесення гідроізоляції та тривали роботи з влаштування додаткових смуг руху зі сторони вул. Гайової та вул. Протасевича, влаштовували мережі дощової каналізації зі сторони вул. Гайової та влаштування підпірної стінки зі сторони с. Великі Гаї. Цей проїзд суттєво допоможе жителям міста та області у їхньому пересуванні. Також даний об'єкт є важливим тому, що Гаївський міст є частиною Дороги Єдності М-30», - зазначив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Зауважимо, що зараз шляхопровід є проїзною частиною дороги М-12, та вже невдовзі стане частиною нового автошляху М-30 - нового найдовшого автомобільного маршруту України.

Торік з державного бюджету на будівництво шляхопроводу було виділено 190 млн грн.

Надалі планують влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття на підходах до мосту зі сторони вул. Протасевича. А якщо буде сприяти погода, то проїзд для транспорту через міст в напрямку вул. Об’їзної буде доступний уже найближчими днями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі