На ділянці дороги Броди – Тернопіль вже уклали фінішний шар покриття

Опубліковано:
9 Червня, 2021

Верхній шар дорожнього одягу завтовшки 5 см з щебенево-мастикового асфальтобетону вже укладено від смт Залізці до с. Мшанець.

Поточний середній ремонт відрізку, розпочатий 1 квітня, відтак вже на фінішній прямій. Наступним етапом стане влаштування узбіч, нанесення дорожньої розмітки з холодного пластику, встановлення нових дорожніх знаків тощо, інформує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.
Окремо хочемо відзначити, що на прохання громадян напроти офтальмологічного санаторію Барвінок у Мшанці ми влаштуємо майданчик, де батьки зможуть чекати своїх дітей. Він буде освітлений, там буде встановлено альтанки.

null

Попередньо на ділянці ремонту відфрезували зношене покриття та провели укріплення основи дороги методом холодної регенерації.Після того влаштували вирівнюючий 10-сантиметровий шар крупнозернистого асфальтобетону. Конструктив дорожнього одягу на ремонтованій ділянці має загальну товщину 37 см.
Нагадаємо, у рамках програми  “Велике будівництво” у 2020 році відновили 11,6 км дороги Р-39 від межі з Львівщиною і до селища Залізці включно. Цьогоріч, керуючись маршрутним принципом, відновлення автошляху продовжено до с.Хомівка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт дороги, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: