На Тернопільщину прибуло 19 тисяч доз вакцини AstraZeneca

09.06.2021 07:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Оксана Горобець

Тернопільщина отримала 19 тисяч доз вакцини AstraZeneca. Отриманий препарат використовуватимуть для ревакцинації жителів краю.

«Сьогодні вранці ми отримали 19 тисяч доз вакцини AstraZeneca. Вона буде використовуватися для ревакцинації тих осіб, які були вакциновані 12 тижнів тому препаратом AstraZeneca Covishield», -- розповідає начальниця департаменту охорони здоров'я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Ревакцинація проводитиметься через 12 тижнів. Запрошуватимуть людей на повторну вакцинацію працівники медико-санітарної допомоги.

Додамо, на вихідних у Тернополі працював тимчасовий центр вакцинації для людей, які зареєструвалися на імунізацію у додатку «Дія». Попередньо було розраховано, що за два дні прийде 700 людей, та до центру звернулося 752 людини, що засвідчує високу свідомість жителів краю.

Протягом робочого тижня робота центру буде продовжуватися для вакцинації людей окремих цільових груп. На вихідних тимчасовий пункт продовжить вакцинувати людей, які реєструвалися на вакцинацію у додатку «Дія».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі