На лаві підсудних опинився мешканець Тернопільщини за намагання дати хабар поліцейському

Опубліковано:
9 Червня, 2021

Житель Чортківщини, який надав неправомірну вигоду поліцейському, щоб уникнути відповідальності за водіння в нетверезому стані, постане перед судом.

Бучацькою окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Чортківщини, що надав 200 доларів США неправомірної вигоди працівнику поліції за уникнення від адміністративної відповідальності (ч.1 ст. 369 КК України).

За версією слідства, патрульні поліцейські 19 травня цього року склали протокол за  фактом вчинення громадянином правопорушення за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). Чоловік вирішив передати 200 доларів США працівнику поліції одного з районних відділень за непритягнення до відповідальності. Поліцейський грошей не взяв, повідомивши колег про незаконні дії правопорушника. Факт надання неправомірної вигоди задокументували правоохоронці.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: