У Бережанах на автовокзалі затримали двох грабіжників (Фото)

Опубліковано:
8 Червня, 2021

У Бережанах зловмисники пограбували незнайомця, з котрим розпивали спиртне. Наступного дня вони спробували втекти з міста, проте їх затримали поліцейські.

Про це сьогодні, 7 червня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників відділу поліції у місті Бережани звернувся місцевий житель із заявою про пограбування. Чоловік повідомив, що двоє незнайомих йому людей, з котрими він розпивав напередодні алкогольні напої, напали на нього і відібрали 3 000 гривень.

Поліцейські встановили зловмисників. Ними виявилися місцевий житель, 2000 року народження, та мешканець Рівненщини, 1997 року народження.

Молодики вже збиралися поїхати з міста. На автовокзалі їх затримали правоохоронці. У скоєному вони зізналися. У них поліцейські вилучили частину награбованих грошей.

Нападникам оголошено підозру за частиною 2 статті 186 (грабіж, вчинений групою осіб) Кримінального кодексу. За скоєне їм загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: