Двоє людей у реанімації: На Тернопільщині у полі перекинувся трактор

08.06.2021 12:43   Джерело: ternopolis.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

На території колишнього Борщівського району перекинувся трактор. У результаті даного інциденту важкі травми отримали двоє людей – водій та його пасажир.

З тілесними ушкодженнями до Борщівської лікарні бригада швидкою привезла і двох жителів Чортківського району. Про них на лінію “102” повідомив черговий лікар. За попередніми даними, травми чоловіки отримали, працюючи на полі, інформують у прес-службі поліції Тернопільської області.

При виїзді слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що потерпілі  у суботу, 5 червня, близько 2-ої години ночі на тракторі John Deere 4830 обробляли поле в урочищі між селами Олексинці та Більче-Золоте.  Водій під час руху заснув, з’їхав у меліоративну канаву та перекинувся. І кермувальника, і пасажира доправили в реанімаційне відділення.

У водія лікарі відібрали зразки для перевірки на вміст алкоголю. Автопригоду внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно із статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ternopolis.te.ua  

Коментарі