Вже зовсім скоро через Гаївський міст пустять транспорт (Відео)

Опубліковано:
8 Червня, 2021
На Гаївському мості в Тернополі розпочали влаштування нижнього шару дорожнього покриття. Вже зовсім скоро тут планують відкрити проїзд для транспорту.

Про це в коментарі журналістам сайту «Тернополяни» розповів начальник відділу технагляду ТМР Олег Вітик. За його словами, на під’їзді до Гаївського шляхопроводу зі сторони вул. Об’їзної дорожники проводять влаштування нижнього шару асфальтбетонного покриття.

«Одна смуга руху вже готова, інші три — влаштовуватимуть впродовж робочого дня. Сподіваємося, найближчим часом вже пустити рух прямо, цей «зигзаг» минути і зробити можливим рух транспорту прямо на об’їзну м. Тернополя і в зворотному напрямку», — каже Олег Вітик.

Єдиною перешкодою, говорить  він, може стати хіба що погіршення погодних умов.

«В найкоротші терміни після облаштування асфальтобетонного покриття буде відкриття проїзду. Усі матеріально-технічні та фінансові ресурси для виконання робіт у нас є, тож перешкодою може стати хіба що сильний дощ», — додає начальник відділу технагляду ТМР.

Наступними днями планують влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття на підходах до мосту зі сторони вул. Протасевича. А якщо буде сприяти погода, то проїзд для транспорту через міст в напрямку вул. Об’їзної буде доступний уже найближчими днями.

До слова, на сьогоднішній день на мості завершили нанесення гідроізоляції та тривають роботи з влаштування додаткових смуг руху зі сторони вул. Гайової та вул. Протасевича, влаштування мережі дощової каналізації зі сторони вул. Гайової та влаштування підпірної стінки зі сторони с. Великі Гаї.

Детальніше — на відео:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: