У Тернополі перед судом постане директор товариства

Опубліковано:
7 Червня, 2021

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо неналежного виконання своїх службових обов’язків директором товариства-підрядника при реконструкції корпусу обласного наркодиспансера, що заподіяло істотної шкоди державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Розслідуванням встановлено, що впродовж 2017-2018 років під час реконструкції корпусу № 2 Тернопільського обласного наркологічного диспансеру з добудовою приймального відділення для покращення надання медичної допомоги учасникам АТО, директор товариства підписав документи з неправдивими даними. Посадовець безпідставно включив до проєкту кошторисної документації витрати на відрядження своїх працівників. На підставі цих документів замовник перерахував підряднику зайві кошти на суму понад 350 тис грн. 

Через неправомірні дії підозрюваного бюджету спричинено збитки на вищевказану суму.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: