Тернопіль відвідав Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек

Опубліковано:
7 Червня, 2021

Тернопіль відвідав Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек. Він зустрівся із представниками області для обговорення подальшої співпраці. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як розповів Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек, для Тернопільщини в нього особливе ставлення. Адже на Тернопіллі є поховання чехословацьких легіонерів, що загинули під Зборовом у Першій світовій війні.

«Ми зацікавлені у розширені співпраці у сфері економіки, культури. Так, наші підприємці готові ділитися досвідом та проводити семінари. Також ми можемо запропонувати обмін досвідом для працівників медичних закладів на Тернопільщині», – зазначив Генеральний консул Чеської Республіки у Львові пан Павел Пешек.

Відтак, під час зустрічі, представники обговорили можливість підписання Меморандуму про співпрацю між Тернопільщиною та одним з регіонів Чехії.

Додамо, що в області працює 2 підприємства з чеським капіталом: приватне акціонерне товариство «Добра вода» в Тернопільському районі, що здійснює виробництво мінеральної та столової води, а також підприємство у сфері будівництва у м. Тернопіль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #консул, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пан Павел Пешек, #посол, #тернопіль, #тернопільські новини, #чехія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: