Дівоча збірна Тернопільщини виходить у лідери чемпіонату України

07.06.2021 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Другий поєдинок у чемпіонаті України серед дівчат (U-16) провела збірна Тернопільської області. У Житомирі на чудовій «Спартак Арені» зі штучним покриттям наші дівчата перемогли місцеве «Полісся» – 2:0.

Як розповів головний тренер Тернопільської збірної Володимир Левчук, його вихованки володіли перевагою впродовж усього матчу, створили безліч гольових моментів, подали не менше 15-ти кутових, однак зуміли відзначитися двома голам-красенями лише наприкінці матчу. За десять хвилин до фінального свистка після подачі кутового, ударом головою відкрила рахунок у матчі Анна Запоточна (0:1). А через три хвилини її подруга по команді Софія Луцан завдала потужного удару під поперечину метрів з 20-ти (0:2).

Нагадаємо, у дебютному поєдинку тернопільські дівчата у домашньому матчі, який відбувся на стадіоні села Озерна, зіграли внічию зі суперницями з Костополя – 2:2.  

Після двох проведених поєдинків збірна Тернопільщини захопила лідерство у своїй групі. Останній, третій поєдинок групової стадії (команди змагаються в одне коло) тернополянки зіграють проти дівчат зі Славути (Хмельницька область). Дві з чотирьох команд цієї групи отримають право продовжити участь у чемпіонаті України вже на стадії плей-оф.    

Зазначимо, що дієву підтримку дівочій збірній Тернопільської області надає Асоціація футболу Тернопільщини (голова – Тарас Зіновійович Юрик).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі