За минулі два дні у Тернополі проти коронавірусу щепили понад 700 людей

Опубліковано:
7 Червня, 2021
Протягом вихідних, 5 та 6 червня, у тимчасовому пункті масової вакцинації у Тернополі проти коронавірусу щепили понад 700 людей.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я Тернопільської ОДА, в суботу, за перший день роботи, вакцинували 384 охочих.

Дані щодо кількості щеплень за неділю оприлюднили у відділі охорони здоров’я Тернопільської міськради. За їх інформацією, 6 червня мобільні бригади вакцинували 375 людей.

Відтак, протягом вихідних проти СOVID-19 у Тернополі вакцинували 759 мешканців.

Нагадаємо, що 5 червня у Тернополі в кінотеатрі Довженка на Злуки, 45 розгорнули перший в області тимчасовий пункт масової вакцинації проти коронавірусу. Він працював 2 дні, 5 та 6 червня, з 9 до 16:00. Щеплювали тернополян вакциною CoronaVac.

Для вакцинації необхідно було записатися у чергу через додаток “Дія”, або національний контакт-центр МОЗ та самостійно з’явитися у пункт щеплення.

До слова, начальниця обласного управління охорони здоров’я Ольга Ярмоленко зазначила: якщо такий спосіб імунізації виявиться ефективним – центр зроблять постійним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: