В одній із лікарень Тернополя демонтували незаконно встановлену споруду

Опубліковано:
5 Червня, 2021

На території Тернопільської міської комунальної лікарні №3 демонтували незаконно встановлену споруду.

Як повідомляє Тернопільська міська рада, після невиконаного попередження про можливість добровільного самостійного демонтажу 4 червня постійно діючою робочою групою, спільно з управлінням муніципальної інспекції та присутності працівників поліції, демонтовано тимчасову споруду.

Наразі демонтоване майно знаходяться на території, яка охороняється, за адресою вул. Чернівецька, 35, у м. Тернополі. Для того, щоб його повернути, власнику потрібно звернутися в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94).

Додамо, що на виконання рішення виконавчого комітету у Тернополі триває демонтаж тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аптека, #демонтаж, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #споруда, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: