На одній із вулиць Тернополя облаштовують технічну смугу

Опубліковано:
5 Червня, 2021

У Тернополі на вулиці Крушельницькій облаштовують технічну смугу. Ремонтні роботи уже розпочали. Про це пише Суспільне.

Технічна смуга передбачена для складування змету в зимовий період. Таким чином не буде снігу на дорозі, який перешкоджатиме руху транспорту.

Як розповідає начальник міського відділу технагляду Олег Вітик, також передбачено облаштування додаткових двох розривів у бордюрному камені. Це допоможе уникнути підтоплення вулиці під час дощів.

«Ми будемо спрямовувати воду у врізку колектора. Ми заберемо зливові води цієї дороги, покращиться проїзд автомобільного транспорту. Автомобілі не будуть заїжджати на зелену зону, на технічну полосу, бордюр буде 18 сантиметрів», – каже Олег Вітик.

Наразі не відомо скільки триватимуть ремонтні роботи. Адже облаштування технічної смуги проводять без обмеження руху транспорту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця Крушильницька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потопи, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #технічна смуга
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: