У Тернополі облаштують ще один сучасний спортивний майданчик

Опубліковано:
1 Червня, 2021

У Тернополі на вул. Золотогірській, 16 збудують сучасний універсальний спортивний майданчик для занять різноманітними видами спорту. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, Підрядна організація завершує роботи з облаштування нової спортивної локації у мікрорайоні «Кутківці». Також з ініціативи мешканців прилеглого багатоквартирного будинку, окрім майданчика для футболу та баскетболу, у дворі встановлять тенісний стіл і стіл для гри в шахи

«Окремо відведена локація і для вуличних тренажерів. Навколо спортивного майданчика влаштовано нові пішохідні доріжки. Ремонтні роботи заплановано завершити впродовж двох тижнів. Тож під час усіх літніх канікул діти з навколишніх будинків зможуть весело та активно проводити дозвілля на свіжому повітрі», – додає Сергій Надал.

Нагадаємо, у Тернополі на вул. Генерала М. Тарнавського та на перетині вулиць Київська – 15 Квітня триває облаштування сучасних спортивних майданчиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивний майданчик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: