Ситуація стабілізувалася: на Тернопільщині пом’якшили карантинні обмеження

Опубліковано:
1 Червня, 2021

На Тернопільщині послабили карантинні обмеження. Таке рішення прийняли під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як зазначила начальниця департаменту охорони здоров’я Ольга Ярмоленко, ситуація із рівнем захворюваності на коронавірус стабілізувалася.

«Приємно говорити, що ситуація із захворюваністю на коронавірус стабілізувалася. У лікувальних закладах області знаходиться 224 пацієнти. 114 хворих на кисневій підтримці, 8 на апаратах ШВЛ. Всього в області на амбулаторному лікуванні знаходиться 2600 хворих. На сьогодні ще розгорнуто додаткові ліжка у медзакладах. Однак, ми очікуємо розпорядження керівника робіт державного значення про зменшення кількості лікарень, які будуть надавати допомогу хворим на коронавірус», – каже Ольга Ярмоленко.

Відтак, було прийнято рішення: відновити партнерські пологи в закладах охорони здоров’я області; відновити профілактичні медичні огляди в закладах охорони здоров’я області; дозволити роботу закладам громадського харчування до 24 год тощо.

Також, як зазначила в.о керівника ДУ «Тернопільського ОЛЦ МОЗ України» Оксана Чайчук, сьогодні перший день в області, коли показник рівня захворюваності на коронавірус відповідає «зеленій» зоні карантину. Це менш як 5 випадків на 100 тисяч населення.

Додамо, що у всіх областях та в м. Києві встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: