У «БМбуд» розповіли про роботи на дорогах Тернопільщини, які виконували впродовж травня

01.06.2021 09:13   Джерело: TeNews
Автор : Новини Тернопілля

ТОВ «БМбуд» – одна із тих компаній, яка виконує ремонтні роботи на автошляхах Тернопільщини та Івано-Франківської областей. Зокрема, у травні, працівники компанії в різних районах виконували різні роботи. Йдеться про ямковий ремонт, влаштування тротуарів та вирівнюючого шару асфальтобетону.

Щодо, власне, ямкового ремонту та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, то працівники компанії «БМбуд» впродовж травня виконували їх в таких напрямках:

Ланівці-Лисогірка-Теофіполь;

Бережани-Підгайці-Монастириська;

Городище Зарваниця-Бучач;

Бурштин-Калуш;

Куровичі-Рогатин;

Нижнів-Тлумач;

Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль (об’їзна Тисмениці).

Також на автодорозі Бурштин-Калуш працівники «БМбуд» продовжують працювати над влаштуванням тротуару, а ямковий ремонт почали на дорозі Жовнівка-Коржова.

Зауважимо, ямковість ліквідовують гарячим асфальтобетоном та пневмоструменевим методом. Іноді роботи виконують і в нічний чи вечірній час, або ж у вихідні. Адже часто на графік роботи впливає і погода.

Також, якщо говорити про роботи у весняно-літній період, то увагу приділяють і косінню трави. Такі роботи, до прикладу, працівники «БМбуд» виконували на автошляхах:

Галич-Підгайці-Сатанів;

Бережани-Підгайці-Монастириська;

Городище-Зарваниця-Бучач;

Зборів-Козова.

Щодо запланованих робіт, то, кажуть у компанії, працюватимуть, відповідно до поставлених завдань. Зокрема, продовжать ліквідовувати ямковість на тих автошляхах, які обслуговують на території Тернопільщини та Івано-Франківської області.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі