Всього кілька годин знадобилося тернопільським поліцейським аби впіймати підозрюваного у вбивстві

Опубліковано:
31 Травня, 2021

Всього кілька годин знадобилося поліцейським аби впіймати підозрюваного у вбивстві чоловіка. Ми писали, що у неділю зранку поблизу нічного клубу загинув 25-річний Павло. Трагічні події розгорталися на проспекті Злуки поблизу нічного клубу “Алюр” та супермаркету “АТБ” близько 5-ї години ранку.

За попередньою інформацією поліції, між відвідувачами клубу та перехожими виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зі слів очевидців, невідомий чоловік кілька разів вдарив Павла, який проходив біля закладу відпочинку. Потерпілий впав, втративши свідомість. Лікарі бригади екстреної меддопомоги, які прибули на виклик, лише констатували смерть хлопця.

По тривозі о 5-й ранку на пошуки підозрюваного начальник поліції Тернопільської області підняв оперативників карного розшуку, слідчих та працівників інших підрозділів. Поліцейські здійснювали подворовий та поквартирний обхід прилеглої території, відпрацьовували відео з камер спостереження та проводили інші слідчі дії.

За кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного. Це – житель Тернопільського району, 1994 року народження. У скоєному він уже зізнався. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці внесли відомості про подію в ЄРДР відповідно до статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Остаточну причину смерті тернополянина встановить судово-медична експертиза. Триває слідство.

З метою встановлення всіх обставин події поліцейські звертаються до усіх, хто на момент бійки був на місці події, звернутися до поліції за номерами: 27-11-70; 096 657 82 04 або на лінію “102″. Анонімність гарантується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: