На Тернопільщині під час ЗНО помер директор школи

Опубліковано:
30 Травня, 2021

На 53 році життя помер директор Зборівської школи №1 Євген Лис. Серце чоловіка зупинилося 28 травня, під час проведення зовнішнього незалежного тестування з математики . Про його смерть у мережі Фейсбук повідомив Молодіжний медіацентр Зборівської громади.

“Із сумом повідомляємо, що сьогодні зупинилось серце шанованого педагога, талановитого чоловіка, людини справи, директора ЗОШ №1 міста Зборова Євгена Євгеновича Лиса. Щирі співчуття родині та близьким. Нехай буде йому вічна та світла пам‘ять”.

Євген Лис був багаторічним директором Зборівської школи №1, яку очолював з 1997 року, викладав історію. У 1993 році закінчив історичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка та в 2001 році Академію місцевого розвитку у Варшаві. Депутат Тернопільської обласної ради трьох скликань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #директор, #лис, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: