Вчені знайшли нові докази лабораторного походження коронавірусу

Опубліковано:
30 Травня, 2021

Британський професор Ангус Далгліш та норвезький вчений Біргер Соренсен заявили, що знайшли докази лабораторного походження COVID-19.

Про це повідомляє Daily Mail.

Статтю з доказами вони найближчими днями опублікують в журналі Quarterly Review of Biophysics Discovery. 

Експерти стверджують, що COVID-19 був створений в лабораторії в Ухані, а після витоку китайці спробували замести сліди і видати його за вірус природного походження. 

До висновку про штучне походження вони дійшли через структуру вірусу: вона має “шип”, що містить ряд з чотирьох амінокислот. Всі вони позитивно заряджені, що дозволяє вірусу щільно чіплятися за негативно заряджені частини людських клітин, як магніт. Це робить вірус більш заразним.

Далгліш пояснив, що, як і магніти, позитивно заряджені амінокислоти відштовхуються одна від одної, і в природних організмах рідко можна знайти навіть три такі амінокислоти поспіль, а чотири і зовсім вкрай малоймовірно. 

“Закони фізики означають, що у вас не може бути чотирьох позитивно заряджених амінокислот поспіль. Єдиний спосіб отримати це – штучно виготовити”, – сказав Далгліш.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аналіз, #дослідження, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: