30 травня та 1 червня у Чорткові відзначать Міжнародний День захисту дітей

Опубліковано:
30 Травня, 2021

30 травня о 10:00 год. у Чорткові до Міжнародного Дня захисту дітей проведуть турнір з волейболу. Участь візьмуть учениці 9-11 класів. Змагання відбудуться на стадіоні “Харчовик”.

1 червня о 10:00 год. розпочнеться урочиста хода вихованців дошкільних закладів та відбудеться відкритий турнір Children’s Cup Chortkiv 2021 з футболу. У цей день у Чорткові проведуть святковий концерт – фестиваль дитячої творчості та спортивно-фізкультурні ігри – “Не лінуйся! Рухайся!”.

Також вусі охочі зможуть переглянути повнометражний мультфільм “Пухнасті бешкетники” та відбудеться дитяча дискотека. У місті працюватимуть атракціони, аніматори, будуть розваги з казковими героями для дітей та усіх учасників свята.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міжнародний День захисту дітей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: