МАК-2021: правоохоронці Тернопільщини розпочали оперативно-профілактичну операцію

Опубліковано:
29 Травня, 2021

На Тернопільщині поліцейські розпочали оперативно-профілактичну операцію «МАК-2021». Відтак з 1 червня по 23 вересня правоохоронці обстежуватимуть присадибні ділянки на предмет незаконних посівів маку чи конопель.

Як повідомляє поліція, за незаконний посів або вирощування маку в кількості від 100 до 500 рослин, конопель у кількості від 10 до 50 рослин передбачена відповідальність у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років. А вже за незаконний посів або вирощування маку в кількості 500 і більше рослин або конопель у кількості понад 50 рослин передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Тому правоохоронці мешканців Тернопільщини дотримуватися чинного законодавства, а у разі виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин – повідомляти на лінію “102”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #операція Мак-2021, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: