З робочим візитом Тернопільщину відвідав генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак Віктор Гусєєв побував на одному із провідних підприємств України по виробництву професійних засобів радіозв’язку «Оріон» та на науково-технічному підприємству «Промінь».

«Сьогодні, на колись успішному підприємстві, ми бачимо катастрофічну ситуацію, «Промінь» перебуває у складній фінансово-економічній ситуації та потребує негайного реформування. Я доручив розробити антикризову програму і вже до кінця цього року забезпечити ремонт будівель, які потребують капітальних облаштувань. Головне виробниче приміщення не ремонтувалось десятки років, а з 2013 року тут протікає дах. Я вважаю таку ситуацію неприпустимою», – сказав генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв.

Як додав Юрій Гусєв, незабаром Верховна Рада голосуватиме у другому читанні за законопроєкт, який дозволить корпоратизувати підприємства і залучати інвестиції в розвиток.

«Я вірю, що цей законопроєкт стане законом. Корпоратизація “Укроборонпрому” давно вже назріла. Ми маємо рухатися вперед заради майбутнього нашої держави, наші Збройні сили мають бути оснащені найкращим озброєнням та технікою», – наголосив Юрій Гусєв.

Додамо, що у 1978 році засновано науково-технічне підприємство «Промінь», яке спеціалізується на розробці і виробництві передавальної апаратури, виготовленні антенних систем із різним діаметром дзеркал для наземних станцій супутникового телебачення та зв’язку, продукцію заводу використовують для виробництва систем ППО, а також для авіаційної навігації.

Через відсутність замовлень за основним профілем підприємство також почало випускати іншу продукцію, не пов’язану з обороною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оріон, #промінь, #тернопіль, #тернопільські новини, #Юрій Гусєв
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: