На Тернопільщині попрощалися з протоієреєм Миколою Шевчуком

Опубліковано:
29 Травня, 2021

На Тернопільщині провели панахиду за новопреставленим протоієреєм Миколою Шевчуком. Панахида відбулася у храмі святого апостола Андрія Першозваного с. Старий Олексинець Вишнівецького благочиння, де впродовж понад 20 років ніс пастирське служіння отець Микола.

«Протоієрей Микола Шевчук спочив у Господі на 44-му році життя. Він запам’ятався всім як добрий, щирий та відданий Церкві служитель Вівтаря, який своєю ревною працею на винограднику Христовому подавав приклад простого та чесного життя пастиря та християнина», – йдеться у повідомленні Тернопільської єпархії ПЦУ.

Додамо, протоієрей Микола Шевчук народився 12 травня 1978 року в Катеринівці на Кременеччині, 1995-го закінчив Кременецький ліцей. Духовну освіту здобув у Тернопільській духовній семінарії, яку закінчив 1999 року. У жовтні 1998 року митрополитом Василієм був рукоположений на диякона, у жовтні 1999-го прийняв священницьку хіротонію. З листопада того ж року духовно опікувався парафією у Старому Олексинці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протоієрей Микола Шевчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: