«Врятувати Алісу Шевчик!»: тернополяни змогли долучитися дот благодійної акції

Опубліковано:
29 Травня, 2021

У ТРЦ «Подоляни» відбулася благодійна акція «Врятувати Алісу Шевчик!». Долучилися до такої акція рятувальники Тернопільщини.

Як повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області, у колеги з Кривого Рогу Олексія Шевчика – саперу групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області, тяжко захворіла дитина. У дівчинки діагностували рідкісну хворобу Вердінга-Гоффмана, або спінальної м’язової атрофії 1-го типу. На рятівний укол, що допоможе маленькій Алісі Шевчик подолати страшний діагноз, необхідно зібрати понад 2 млн. доларів. Однак часу на порятунок маленького життя проходить. Тому, щоб допомогти колезі, рятувальники Тернопільщини долучилися до Всеукраїнської благодійної акції «Врятувати Алісу Шевчик!».

Відтак відвідувачам торгового центру демонстрували різноманітну пожежно-рятувальну техніку й спеціальне спорядження, ділилися інформацією про вибухонебезпечні предмети й про те, як діяти у разі їх виявлення, як запобігти виникненню пожеж й ліквідувати загоряння з допомогою вогнегасника. Також вогнеборці демонстрували роботу справжньої собаки-рятувальника та інформували, як поводитись у різних надзвичайних ситуаціях.

Для тих, хто мав бажання та можливість підтримати маленьку Алісу Шевчик, були запропоновані скриньки для збору коштів. Також людям роздавали флаєри з інформацією про те, яким чином можна надати необхідну допомогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійна акція, #Врятувати Алісу Шевчик!, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: