У селі Біла відкрили Центр надання адміністративних послуг. На створення якого було спрямовано 950 тис. гривень. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

У ЦНАПу надаватиметься 176 адміністративних послуг, зокрема: у сфері реєстрації, земельних відносин, соціальні послуги, дозвільні документи, довідки тощо. А щоб максимально наблизити адміністративні послуги до громадян функціонуватимуть 4 віддалені робочі місця у с.Великий Глибочок, с.Ігровиця та с. Івачів Долішній, с.Мшанець.

Також ЦНАП обладнано пандусом, туалетом для осіб з обмеженими можливостями, куточком для дітей.

«У центральному офісі працює 7 спеціалістів. Будуть віддалені робочі місця у селах. Це зроблено для зручності жителів громади», – каже Оксана Голеюх, керівник ЦНАПу Білецької громади.

Додамо, що в області здійснюють діяльність 27 Центрів надання адміністративних послуг та 29 віддалених робочих місць. До кінця 2021 року планується створення ще щонайменше 5 ЦНАПів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ЦНАП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: