На 44-році відійшов у вічність настоятеля одного із храмів Тернопільщини

Опубліковано:
28 Травня, 2021

Відійшов у вічність протоієрей Микола Шевчук. Настоятель храму св. ап. Андрія Первозваного с. Старий Олексинець Вишнівецького благочиння упокоївся на 44-му році життя.

«Отець Микола запам’ятається всім, як добрий, щирий та відданий Церкві служитель Вівтаря, який своєю ревною працею на винограднику Христовому подавав приклад простого та чесного життя пастиря та християнина. Нехай Господь оселить його душу в місці, де всі святі та праведні спочивають. Ми всі будемо молитися за упокій його душі», – зазначають у Тернопільській єпархії ПЦУ.

Сьогодні, 28 травня, відбудеться панахида за новопреставленим протоієреєм Миколою у храмі св. ап. Андрія Первозваного с. Старий Олексинець. А Божественна літургія і похорон – 29 травня.

Додамо, протоієрей Микола Шевчук народився 12 травня 1978 року в Катеринівці на Кременеччині, 1995-го закінчив Кременецький ліцей. Духовну освіту здобув у Тернопільській духовній семінарії, яку закінчив 1999 року. У жовтні 1998 року митрополитом Василієм був рукоположений на диякона, у жовтні 1999-го прийняв священницьку хіротонію. З листопада того ж року духовно опікувався парафією у Старому Олексинці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протоієрей Микола Шевчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: