На Тернопільщині чоловік встромив ножа у дружину

Опубліковано:
28 Травня, 2021

Вживання чоловіком спиртного мало не вартувало його дружині життя. Конфліктуючи опісля застілля з 54-річною жінкою, 55-річний житель села Комарин Кременецького району встромив у її ногу ножа. Постраждалу госпіталізували та прооперували.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них із проникаючим ножовим пораненням стегна та травматичних шоком доставлено 55-річну жительку одного із сіл району. З’ясувавши обставини події, поліцейські встановили, що до заподіяння травми жінці причетний її 55-річний чоловік.

За попередніми даними, напередодні підозрюваний вживав спиртні напої. Через це між подружжям виникла суперечка”, – повідомили у поліції.

Після вчиненого чоловік намагався самостійно надати допомогу дружині та зупинити кровотечу, наклавши джгут. Також повідомив про подію сусідам, які і викликали медиків.

25 травня о 16.17 районна бригада швидкої виїжджала у с. Комарин Кременецького району, до 54-річної пацієнтки. Жінка отримала ножове поранення, колоту рану середньої третини лівого стегна”, – зазначив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Після надання невідкладної медичної допомоги жінку доправили до Кременецької районної лікарні, де її прооперували.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: