Сім’я голови облради Михайла Головка офірувала дзвін для собору Святих Рівноапостольних Костянтина і Єлени у Тернополі

Опубліковано:
28 Травня, 2021
Михайло Головко із дружиною Мар’яною долучилися до будівництва головної святині Православної Церкви України в Тернополі — собору Святих Рівноапостольних Костянтина і Єлени.

 
Подружжя офірувало для храму дзвін. У четвер, 21 травня, усі дзвони собору освятив Предстоятель Православної Церкви України, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.
null
– Чин освячення нових дзвонів є знаменною подією не тільки для парафіян храму, а й для усієї нашої області. Переконаний, вони служитимуть тернопільській громаді протягом віків. Наша сім’я завжди долучається до розбудови українських храмів! Ми з дружиною Мар’яною дякуємо Господу за можливість офірувати дзвони для головної святині Православної Церкви України в нашому краї! – зазначив Михайло Головко. – Дякуємо Предстоятелю Православної Церкви України Епіфанію за мудре та багатолітнє служіння Україні, за безмежну батьківську любов, яку Він дарує усім вірним Православної Церкви України.
 
Голова обласної ради з дружиною подарували Митрополиту Київському і всієї України Епіфанію традиційну українську вишиванку.
 
У свою чергу Блаженніший Епіфаній вручив Михайлу Головку та його дружині Мар’яні відзнаки за те, що долучаються до будівництва українських храмів на теренах Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: