У Тернополі тривають ремонтні роботи на ділянці автомобільної дороги М-12 (М-30) від «Гаївського» шляхопроводу до «Збаразького кільця». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає мер міста Сергій Надал, підрядники уже демонтували старий асфальтобетон і бордюри на частині дороги протяжністю понад 1 км та визначили місця проходження інженерних мереж. Сьогодні ввечері ремонтні роботи будуть продовжені.

Додамо, що ремонт дороги, яка стане частиною найдовшої в Україні міжнародної траси М-30, розпочався 21 травня. Відповідно до проєктної роботи виконуватимуться від транспортної розв’язки вулиць 15 Квітня – Протасевича – просп. Степана Бандери – Підволочиське шосе («Збаразьке кільце») до вулиць С. Будного – Об’їзна під вул. Микулинецька («Ватрівська розв’язка»).

Самий же поточний ремонт асфальтобетонного покриття об’їзної дороги Тернополя проводиться у вечірній та нічний час доби, для того, щоб забезпечити безперешкодний проїзд громадському транспорту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дорога Єдності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #об’їзна Тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: