На Тернопільщині буде музей російсько-української війни

26.05.2021 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Під час чергового засідання Тернопільської районної ради, яке відбулося 26 травня, депутати підтримали створення музею російсько-української війни у місті Збараж. «За» проголосували 48 народних обранців.

Як зазначив голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог, приміщення, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ та міст Тернопільського району, буде передане в оренду, де зможуть облаштувати музей. Також під час засідання 47 депутатів проголосувало за передачу комунального майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Збаразької міської територіальної громади

Додамо, що музей російсько-української війни почали облаштовувати у Збаражі. Через велику кількість експонаті необхідно було знайти просторе приміщення. Питання вдалося частково виріши. Збаразька міська рада виділила приміщення поблизу школи. Одна сам будинок знаходився на балансі Тернопільської райради. Відтак для кращої організації роботи необхідно було віддати будівлю на утримання Збаража.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі