«Магічний Кобзар»: у Тернополі презентували інтерактивну книгу

Опубліковано:
25 Травня, 2021

У Тернополі презентували інтерактивну книгу «Магічний Кобзар». Видання поєднує у собі портативну книжку-гру, онлайн-квест та аудіовізуальні матеріали. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Основними героями гри у книзі є видатні українські письменники Тарас Шевченко, Леся Українка та Іван Франко. Вони «розповідають» про власне життя звичайною мовою. Кожен опікується власним «островом». Всі завдання та загадки – згідно з програмою ЗНО. Вони об’єднані одним сценарієм.

Як зазначають автори проєкту, інтерактивна гра допоможе старшокласникам закріпити свої знання з української мови та літератури.

«Щоб стати учасником онлайн-гри, потрібно зайти на сайт ILearn та зареєструватися. Отримавши власний кабінет, в учасника буде можливість обрати квест. Його можна пройти у два способи – з «Магічним Кобзарем», або без нього», – розповіла керівниця та співавторка проєкту Надія Грачова.

Інтерактивну книгу «Магічний Кобзар» передаватимуть у школи області. В управлінні освіти розробили відповідний графік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтерактивна книга, #Магічний Кобзар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: