У Тернополі зустріли Надзвичайного Повноважного Посла Республіки Узбекистан в Україні

Опубліковано:
24 Травня, 2021

До Тернополя з робочим візитом приїхав Надзвичайний Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Основною метою візиту узбецьких дипломатів є ознайомлення з Тернопільською областю та відновлення зв’язків – як економічних, так і культурних, спортивних, освітніх.

«Тернопільщина може стати місцем для виходу нашої продукції на ринок Східної Європи. Ми прекрасно розуміємо, що продукція, яка виготовлена в Україні, користується більшими преференціями й пільгами, аніж продукція виготовлена в Узбекистані. Ми будемо старатися нарощувати співпрацю і знайомити бізнесменів двох країн, для того, щоб у нашій співпраці була і торгова складова, і освітня, і, звичайно, культурна», – зазначив Алішер Курманов.

Додамо, що Надзвичайний Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні поділяє стратегічний погляд на посилення українсько-узбецьких відносин та вітає підписання Угоди про створення Українсько-Узбецької ділової ради між торгово-промисловими палатами України та Узбекистану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посол, #тернопіль, #тернопільські новини, #Узбекистан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: