Міського голову Тернополя нагородили Орденом Святого Великомученика Юрія Переможця

Опубліковано:
23 Травня, 2021

Митрополит Епіфаній освятив дзвони новозбудованого Кафедрального Собору Святих Рівноапостольних Костянтина та Єлени у Терноплі. На цій знаковій події для міста Блаженніший нагородив міського голову Тернополя Сергія Надала Орденом Святого Великомученика Юрія Переможця «За віддане служіння Богові і Україні та жертовність у захисті добра і правди».

«Дякую за таку високу відзнаку, – зазначив міський голова Сергій Надал.- Ця відзнака належить усім, хто долучається до будівництва храму. Щодня ми вкладаємо частинку себе у розвиток та процвітання нашого міста. І нам приємно, що духовних місць у нашому місті, де люди можуть прийти у молитві, стає все більше. Щиро вдячний Блаженнішому Митрополиту за його вклад у розвиток української церкви та української державності».

Також Митрополит Епіфаній висловив слова подяки Сергію Надалу за відданість своїй справі та побажав натхнення, міцного здоров’я  і сил надалі достойно опікуватися  містом, яке постійно змінюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: