Епіфаній освятив у Тернополі Свято-Троїцький духовний центр

Опубліковано:
22 Травня, 2021

Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній сьогодні, 22 травня, освятив у Тернополі Свято-Троїцький духовний центр. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

На захід завітали преосвященні владики, парафіяни, представники влади та мешканці міста.

Відтак, під час освячення, Блаженніший провів Божественну літургію. Окрім того, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній помолився на могилі головного фундатора Свято-Троїцького духовного центру отця Анатолія Зінкевича, який відійшов у вічність у 2019 році.

Нагадаємо, що Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній освятив дзвони кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени. Також Блаженніший Епіфаній поспілкується з молоддю Тернопільщини та з хворими на СМА дітьми та їхніми батькам

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, #Свято-Троїцький духовний центр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: