У Тернополі нагородили переможців благодійного конкурсу малюнків «Одужуй»

Опубліковано:
21 Травня, 2021

У Тернополі обрали найкращі роботи конкурсу благодійного конкурсу малюнків «Одужуй». Відтак, понад 20 учасникам вручили грамоти та подарунки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Зізнаємось, що дуже важко було обрати переможців – усі роботи є шедеврами, в яких передане ваше тепло та енергетика. Я думаю, вони стануть найкращим подарунком для ваших однолітків, які зараз перебувають у лікарні, і допоможуть їм швидше одужати. Дякую учасникам конкурсу та їхнім батькам, а також ініціаторам конкурсу – благодійному фонду «Порядок. Відповідальність. Справедливість». У час пандемії такі заходи підтримки один одного є дуже потрібними», – зазначив мер міста Сергій Надал.

Додамо, що за ініціативою Благодійного фонду «Порядок, Відповідальність, Справедливість», спільно зі школами Тернополя та за підтримки міського голови Тернополя Сергія Надала з 25 січня у Тернопільській громаді проводиться Конкурс на найкращий малюнок для пацієнтів Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні «ОДУЖУЙ».

Мета заходу – підтримка і увага для маленьких пацієнтів від їхніх ровесників, створення особливої атмосфери у лікувальному закладі, яка сприятиме якнайшвидшому одужанню дітей. Роботи переможців конкурсу прикрасять стіни дитячих міських поліклінік та лікарні..

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #конкурс малюнків Одужай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: