На Тернопільщини зловмисники викрали будматеріали на понад 5 мільйонів гривень

Опубліковано:
21 Травня, 2021

Правоохоронці Тернопільщини виявили злочинне угрупування, яке викрадало будматеріали. Суму збитків оцінили у 5,5 млн грн.

Як повідомляє поліція, з майданчика, де за бюджетні кошти здійснюється будівництво спортивного комплексу, систематично викрадали будматеріали. Крадієм був раніше судимий 43-річний тернополянин. Собі у спільники він взяв ще трьох жителів обласного центру, двоє з яких у минулому теж мали проблеми із законом.

Кожному з них було відведена окрема роль. Вони проникали на територію будівельного майданчика та з допомогою спеціальної техніки і вантажівок тоннами вивозили будівельні матеріали. Згодом усе крадене збували. Правоохоронці встановили, що зловмисники викрали 230 тонн арматури на суму 5,5 мільйона гривень.

Крадіїв вдалося затримати. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили речові докази, серед яких – комп’ютерна техніка та печатки, з допомогою яких зловмисники виготовляли документи для прикриття своєї злочинної діяльності.

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до крадіжки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортмайданчик, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: