У Тернополі невідомий чоловік повідомив про небезпеку в школі

21.05.2021 13:13   Джерело: Тернопільська правда
Опубліковано : Новини Тернопілля

Про небезпеку, яка, ймовірно, загрожує дитині, повідомив мамі однієї з учнів незнайомець. Розмова відбувалася перед школою №28 Тернополя 21 травня. Жінці не вдалося дізнатися більше, бо чоловік одразу пішов.

Цю інформацію тернополянка переказала директору школи, а він повідомив у поліцію. Правоохоронці внесли даний факт в журнал єдиного обліку про скоєні злочини та правопорушення у вказаний навчальний заклад та перевірили його на наявність вибухонебезпечних предметів.

Поліцейські просять допомогти встановити особу незнайомця, а також проводять заходи для збереження спокою та порядку з метою недопущення будь-яких надзвичайних ситуацій біля шкіл № 28, 29 та ДЮСШ№ 1.

Будь-яку інформацію можна повідомити за номерами: 27-11-70; 096 657 82 04 або на лінію “102″. Анонімність гарантується, повідомляє пресслужба поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська правда  

Коментарі